Ümraniye Cumhuriyet Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Vizyon: Sağlık hizmetleri konusunda; toplumun ve işletmelerin, İstanbul´da ilk tercihleri olan bir marka okul olabilmektir.

Misyon: Okulumuz, Mesleki eğitim ile kurumlara kalifiye personel sağlamanın yanı sıra; birey olarak, kendisine, ailesine ve milletine faydalı, milli ve manevi değerlere sahip, varlığı ile topluma maddi ve manevi değer katan bireyler yetiştirir.

Başarılar: - ´Türkiye Sağlıkçılar Yarışıyor´İstanbul İl 2. ciliği

Saatler: Ders başlama saati:08:30 Ders bitiş saati :15:50-16:30
Isınma: Doğalgaz - Kaloriferli
Yabancı Dil: İngilizce
Servis Bilgisi: Okulumuzda isteyen öğrencilerimiz için servis kullanımı mevcuttur.
Taban-Tavan Puan Bilgileri: Okulumuz mahalli yerleştirme ile öğrenci almaktadır.
Okulun Sınav Başarı Durumu: Okulumuz mahalli yerleştirme ile öğrenci almaktadır.
Sınavala Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi: %51
Sportif Etkinlikler: Futbol, Basketbol ve voleybol etkinlikleri düzenlenmektedir.
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 216 328 64 84 216 328 64 85

WEB - https://umraniyecumhuriyetmtal.meb.k12.tr

Adres - Finanskent Mahallesi 3131/1. Sokak No 2 ÜMRANİYE / İSTANBUL

Kütüphane Kitap Sayısı :1995
Öğretim Şekli :Tam gün - Tekli öğretim

Yerleşim Yeri - Okulumuz Ümraniye ile Ataşehir ilçe sınırları arasındadır. Halen inşası devam eden Ataşehir Finans merkezinin hemen karşısındadır. Ümraniye´den gelen Akdeniz caddesi ile TEM otoyola paralel olan Şenol Güneş Bulvarı´nın kesiştiği yerdedir.

Adres - Finanskent Mahallesi 3131/1. Sokak No 2 ÜMRANİYE / İSTANBUL

Ulaşım 1)11M-ÜSKÜDAR-MUSTAFA KEMAL MAH. 2)13M-ÜSKÜDAR-ŞERİFALİ 3)13Y-KADIKÖY-ÇAKMAK MAH. 4)14BK-KADIKÖY-PARSELLER MAH. 5)20D-KADIKÖY-DUDULLU HATLARI OKUL DURAĞINDAN GEÇMEKTEDİR. AYRICA KADIKÖY VE ATAŞEHİR MİNİBÜSLERİ İLE ULAŞILABİLİR.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık OKULUMUZUN İLÇE MERKEZLERİNE UZAKLIĞI ŞU ŞEKİLDEDİR. KADIKÖY 9Km, ÜSKÜDAR 11Km, ATAŞEHİR 6Km, ÜMRANİYE 4Km, SANCAKTEPE 16Km, ÇEKMEKÖY 11Km